GELAT DE XOCOLATA I MANGO

Fa molt de temps que no em passava per aquí i ja ho trobava a faltar! I com que ja comença la calor avui us porto una de les activitats que més agrada: la recepta d’una taller de cuina molt fàcil de fer! Un gelat de mango i xocolata!

 

PROPOSTA DIDÀCTICA

 

TÍTOL: GELAT DE MANGO I XOCOLATA

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Quan arriba el bon temps em passaria el dia menjant gelats però tots sabem que porten molt de sucre i hem de vigilar en no menjar molts, així que avui us porto una recepta sana i molt fàcil de fer! Avui farem gelats de xocolata i mango!

Tot el que té aquest gelat és positiu: és fresquet, els més petits de la casa mengen fruita d’una manera més divertida i sana i són molt fàcils de fer!

MATERIAL:

  • Recepta del gelat de mango i xocolata (clicar AQUÍ o a les següents fotografies)
  • Aliments: mango, xocolata (nosaltres hem utilitat la de 95%) i oli de coco (opcional)
  • Estris de la cuina: cullera, forquilla, ganivet i un bol de plàstic
  • Electrodomèstics: microones i congelador.

 

PAS A PAS:

Fer aquest gelat és realment molt fàcil! Us he deixat la recepta per a que ho pugueu fer amb els més petits i petites de la casa. Tant com a reforç lector com per aquelles nens i nenes que encara no saben llegir us he deixat la recepta amb pictogrames d’arasaac, remarcant les paraules claus de cada un dels passos. Espero que us sigui molt útil!

 

 

Com podeu observar aquests gelats són molt fàcils de fer i podeu utilitzar qualsevol tipus de fruita! Us animo a provar de fer-ne vosaltres a casa i que ens expliqueu diferents receptes!

 

Espero que gaudiu molt i fins ben aviat!

Deixa un comentari