POEMA DE NADAL

Ja heu començat a treballar el poema del nadal amb els vostres nens i nenes? Nosaltres volíem un poema que fos divertit, curt i fàcil pels nostres alumnes i buscant per internet ens vam trobar un de ben bonic! Aquest el vam adaptar una mica segons les necessitats dels nostres alumnes.  Vam buscar el vocabulari més adequat per a ells i elles i vam relacionar cada paraula clau amb el seu pictogrames d’arasaac per a que així fos més fácil llegar i entendre el poema. Al final així de divertit i bonic va quedar!

 

Vam repartir a cada alumne una pàgina amb el poema escrit. Entre totes i tots el vam llegir, vam treballar les paraules en negreta (aquelles que són més conegudes per als alumnes i que més representen el Nadal per a nosaltres) i vam pintar l’arbre, l’estrella i les boles de Nadal. Cada alumne es va endur el poema a casa per compartir-lo amb tota la família i un ens el vam quedar a la classe. Aquest l’hem penjat a una de les parets de l’aula i així cada dia podem llegar, repassar i recordar!

 

Si us interessa us deixo (CLICANT AQUÍ) el poema per a què us el podeu descarregar!

 

 

Deixa un comentari