CLASSIFIQUEM LES PARTS DEL COS HUMÀ

Feia molt de temps que no publicava una entrada així que em fa especial il·lusió reemprendre aquest blog amb una entrada molt demanada: avui us porto el material per a descarregar sobre les parts del cos humà! Espero que us sigui molt útil!

 

 

PROPOSTA DIDÀCTICA

NOM: CLASSIFIQUEM LES PARTS DEL COS HUMÀ

INTRODUCCIÓ:

Per jugar amb aquest joc només necessiteu descarregar-vos el PDF que trobareu a l’apartat de “materials” d’aquesta entrada i una ruleta. Aquesta la vaig comprar aquest estiu a Ikea i diria que, sinó m’equivoco, també la podeu trobar per altres pàgines web, com per exemple Amazon.

 

OBJECTIUS DIDÀCTICS:

 • Identificar i reconèixer les diferents parts del cos
 • Saber classificar les diferents parts del cos segons formen part del cap, tronc o extremitats
 • Fomentar la comprensió oral a través del joc (entendre les regles del joc)
 • Augmentar l’atenció i la concentració de l’infant

 

MATERIALS:

 • Una ruleta (jo la vaig comprar AQUÍ)
 • Velcro
 • Paper de plastificar
 • Plastificadora
 • Tisores
 • PDF de les imatges de les diferents parts del cos (descarregar clicant AQUÍ)
 • Cartolina plastificada amb velcro

 

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Abans de començar l’activitat amb els infants és necessari tenir tot el material ben preparat. Per això, us haureu d’imprimir les imatges (els pictogrames són d’arasaac), plastificar-les i retallar-les. A més, heu de posar velcro tant a la ruleta com a les imatges plastificades del cos humà. Finalment, també necessitareu una cartolina plastificada i amb velcro per a que els infants puguin anar classificant cada una de les parts del cos humà segons siguin del CAP, del TRONC o de les EXTREMITATS.

 

Un cop tot el material ja està elaborat només cal que els hi expliqueu les normes del joc i que comenceu a jugar!

 

Nosaltres vam passar una estona molt divertida mentre els nens i les nenes aprenien a identificar i reconèixer les diferents parts del cos i les classificaven segons d’on formaven part! I és que aprendre mentre ens juguem és ben divertit! Espero que us hagi agradat la idea i que us hagi inspirat!

 

Gaudiu molt i fins la propera!

2 comentaris

 • Lourdes
  12 de novembre de 2019 at 21:55

  Genial!! Estem fent el cos i tenim la ruleta! Demà sens falta ho preparem. Mil gràcies per compartir idees i materials!

  • Mireia
   29 de maig de 2020 at 18:47

   just avui (després de tant de temps) he vist el teu comentari! Espero que si vau fer la ruleta els peques s’ho passessin molt bé!

Deixa un comentari